De oogst van 15, 16 en 17 april

Afgelopen weekend is een neef van mijn vriendin getrouwd met een Mack. Dat was niet de trouwauto, maar de achternaam van zijn verse echtgenote. Dat is in het kader van deze blog verder niet heel interessant (behalve dat ik nu dubbel aangetrouwd familie van Mack ben, de ijskoude kant), de voertuigen die we onderweg tegen kwamen wel.
Scania R420

Mercedes-Benz Bremer (TN/T1)

Iveco Eurocargo

Mercedes-Benz Arocs

Mercedes-Benz Actros MP4

Mercedes-Benz Sprinter

Mercedes-Benz Ecoliner

Audi A4

Doll oplegger

Ford Ka

Iveco-Magirus EuroFire

Mercedes-Benz Atego MP4

Renault 155.54

Dit keer in verband met tijdgebrek (hey! deze blog is om 4 uur ’s ochtends online gekomen… dan moet ik nog even opstarten) zonder uitgebreide onderschriften, maar wie meer wil weten over een specifiek voertuig kan op de foto klikken.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *