De oogst van 22 mei 2016

Naast dat ik gisteren de Truckersdag Houten, V8 classic rit en Dutch Dakar Experience bezocht, had ik ook wat bijvangst. De domste was in Buren, daar was ik bij de finishplaats van de V8rit, Johan van der Zand. Maar omdat ik tussendoor naar een ander evenement was geweest en er niets was, ging ik er van uit dat iedereen al weg was. Vlak nadat ik Buren uit was, moet het konvooi het terrein van Van der Zand opgerold zijn. Ach, je kunt niet alles hebben.
Scania T124
Scania T124 ~ Johan van der Zand.
DAF N2800
DAF N2800 ~ Johan van der Zand.
DAF XF Euro 6
DAF XF Euro 6 ~ René Burggraaf.
MAN TGS 2nd gen
MAN TGS 2nd gen.
MAN TGA
MAN TGA ~ Garage Wilshaus.
Scania T113
Scania T113 ~ Circus Renz Berlin.
Renault T-serie
Renault T-serie ~ Wicotrans.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *