Schafhof Sommer Oldtimer Treffen 2016

Afgelopen weekend was ik bij het Schafhof Sommer Oldtimer Treffen in Eschau-Sommerau. Na twee uur rijden kwam ik op een evenement met maar een handjevol deelnemers. De organisatie had zelf ook op meer deelnemers gerekend, te zien aan de vele lege stoelen op het ‘Festplatz’. Er was slecht weer voorspeld, wellicht dat dat veel mensen (onterecht) thuis heeft gehouden. Toch was ik niet teleurgesteld dat er nog geen 10 trucks stonden. Immers, in Nederland rijd ik ook regelmatig twee uren voor een oldtimermeeting, hoe vaak komt het nu voor dat er daar 8 trucs zijn die ik voor het eerst zie? Naast trucks waren er ook bouwmachines, personenwagens en tractoren, alhoewel de meeste van de deelnemers van die laatste categorie al weer vertrokken vlak voor ik aan kwam.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *