VB Trailerbouw importeur Carnehl


Scania R730
Met het importeurschap van Carnehl breidt VB Trailerbouw haar leveringsprogramma Cargofloor- en kipopleggers aanzienlijk uit. Samen met de eigen merken Vogelzang en Bulthuis heeft VB Trailerbouw zowel standaard- als maatoplossingen in huis.
Carnehl oplegger
Carnehl is een naam die staat voor kwaliteit in kip- en Cargofloor-opleggers. Het Duitse merk biedt state of the art oplossingen voor het transport van los gestorte producten. Licht van gewicht, sterk en veelal direct leverbaar. Gerwin de Wit, algemeen directeur VB Trailerbouw: “Door toevoeging van dit merk aan ons leveringsprogramma, versterken wij onze positie als leverancier van getrokken materieel voor los gestorte producten. De producten van Carnehl zijn robuust en worden af fabriek geleverd, er zijn verschillende configuraties mogelijk. Voordeel is dat door de seriebouw en de toepassing van aluminium de opleggers een laag eigen gewicht hebben.”
Carnehl oplegger
Carnehl opleggers
Carnehl biedt kiptrailers vanaf 24m³ tot 73m³ laadvolume, met ronde hardox of vierkante aluminium kipperbak. De kipopleggers zijn zowel in staal of aluminium leverbaar. Ook biedt VB Trailerbouw Carnehl cargofloor opleggers met een laadvolume van 92m³. Het eigen gewicht van deze oplegger bedraagt 7.300 kg en kan worden uitgerust met accessoires als grondzeil of een zeildoek. De opleggers worden vooral ingezet voor het vervoer van agrarische producten.
Carnehl oplegger
Perfecte aanvulling
Carnehl vult het huidige programma van de merken Vogelzang en Bulthuis perfect aan. De productie van de Vogelzang en Bulthuis opleggers, trailers, aanhangwagens en truckopbouwen is maatwerk. “Wij vertalen specifieke wensen van onze klanten in technische specificaties. Daarmee bouwen wij producten die exact aansluiten op de specifieke transportwensen van onze klanten. Resultaat is een extreem lange levensduur met lage exploitatiekosten.”
Scania T124

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *