Nieuw: MOFFETT M4NX meeneemheftruck

Hiab, onderdeel van Cargotec, introduceert in september op de IAA-beurs in het Duitse Hannover de geheel nieuwe MOFFETT M4NX, de nieuwe generatie meeneemheftrucks.

“MOFFETT is een wereldwijd erkend en vertrouwd merk, en de afgelopen 30 jaar hebben de MOFFETT-meeneemheftrucks een reputatie opgebouwd voor het leveren van topprestaties. In ons streven naar een voortdurende verbetering van onze producten heeft het MOFFETT-team op basis van inzicht in klant en markt de NX-serie ontwikkeld: een nieuwe generatie nog betere meeneemheftrucks,” aldus Keith Quigley, Senior Vice President Meeneemheftrucks van Hiab. “We zijn zeer verheugd om op de IAA de NX-serie te lanceren in Europa met de geheel nieuwe MOFFETT M4NX!”
Moffett M4NX
Nog veiliger, sterker en sneller dan MOFFETT M4
“De nieuwe generatie MOFFETT M4, de M4NX, is nog beter met een focus op extra veiligheid, eenvoudiger onderhoud en meer comfort voor de bestuurder,” vertelt Michael O’Reilly, Product Manager, Meeneemheftrucks.

“Door de M4NX zo licht mogelijk te maken zonder afbreuk te doen aan onze reputatie op het gebied van duurzame kwaliteitsproducten zorgen we ervoor dat de bedieners profiteren doordat ze een maximaal laadvermogen krijgen op hun voertuig. De M4NX kan effectief meer dragen meer dan zijn eigen leeggewicht – net als een mier – waardoor maximale prestaties en een maximaal laadvermogen gewaarborgd zijn.”

Veiligheid is prioriteit nummer één van het MOFFETT-ontwerp en de M4NX is daar geen uitzondering op: Het heeft een zitting-aanwezigheidsindicator voor de bediener die ervoor zorgt dat hij of zij start en de machine op een veilige en efficiënte manier bedient. Het Ground Mount-systeem heeft ook een upgrade ondergaan naar een nieuw ontwerp met een eenvoudig te gebruiken handzender waardoor de M4NX in elke situatie en altijd op de juiste manier wordt gebruikt. M4NX kan ook van de truck worden gehaald en is in minder dan 60 seconden klaar om de goederen te leveren.

“Dankzij zijn ontwerp kan de M4NX in zeer krappe ruimtes manoeuvreren wat betreft breedte en hoogte, waardoor het een zeer veelzijdige machine is. Afhankelijk van de configuratie kan de M4NX zo smal zijn als 1900 mm. Alle MOFFETT-meeneemheftrucks zijn ontworpen om snel en efficiënt laden te kunnen lossen en de goederen neer te zetten precies daar waar ze nodig zijn. Dit kan op een modderige bouwplaats zijn, maar ook in een druk stadscentrum. Wij garanderen dat ongeacht de toepassingen en de wensen van de klant we een MOFFETT hebben die daarvoor geschikt is,” concludeert O’Reilly.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *