[video] Teampresentatie Riwald Dakar Team Fast Assistance


Gisteren werd bij de ‘Heksenplas’ bij Hummelo de teampresentatie van het Riwald Dakar Team Fast Assistance gehouden. Je kon de GINAF van het team uitgebreid bekijken, de teamleden werden voorgesteld, uiteraard was er aan een hapje en drankje gedacht, er was een veiling… Maar voor de meeste bezoekers zal het hoogtepunt van de dag toch geweest zijn dat je een rondje met een GINAF X2223 rallytruck (een die tot nu toe nog maar weinig in rally’s in is gezet overigens!) en/of een Mercedes-Benz G-klasse in rallytrim. Al met al een geslaagde dag. Mijn dank daarvoor aan het team, in het bijzonder aan Joël Ebbers voor de uitnodiging en de hartelijke ontvangst!GINAF X2222In vergelijking met vorig jaar is er één wijziging. Richard de Groot gaat nu met een eigen team (Fireman Dakar), hij wordt vervangen door Rik Slijkhuis. Ed Wigman en Joël Ebbers zijn er nog wel gewoon bij. De truck is ook hetzelfde, de GINAF X2222 van Riwald. Deze heeft begin dit jaar een rally in Polen gereden, waar een tweede plaats behaald werd. Dat ging echter niet zonder kleerscheuren, na de tijd is dus veel van het plaatwerk van de cabine en de opbouw vervangen. Naast snelle assistentie voor Riwald verzorgen de mannen ook de assistentie op de proef voor bijvoorbeeld de gebroeders Coronel. Een topklassering zit er voor een assistentieteam natuurlijk niet in, het doel is dan ook uitrijden, zodat ook Rik Slijkhuis eindelijk zijn lang verwachtte medaille mee naar huis kan nemen. Iets waar hij als monteur in het bivak de afgelopen jaren altijd stiekem naar heeft verlangd. GINAF X2222GINAF X2222GINAF X2222GINAF X2222GINAF X2223Mercedes-Benz G-klasseGINAF X2223GINAF X2223Mercedes-Benz G-klasseGINAF X2223GINAF X2223

Veel geïnteresseerde luisteraars bij het voorstellen van de teamleden.

Joël Ebbers.

Rik Slijkhuis.

Ed Wigman.
GINAF X2222Heren, heel veel succes in januari!

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *