DAF XF ‘Silver Griffin’

DAF XF Euro 6Bij mijn verslag van het opruimen van de Noord Nederlandse Landbouwbeurs heb ik bewust één truck achterwege gelaten omdat ik vond dat die een eigen blogpost verdient: de DAF XF van Marijnissen. Deze staat in de kleuren van de ‘Silver Griffin’, wat een speciaal exclusief actiemodel was van Scania. Marijnissen heeft ook een originele Scania R730 Silver Griffin in haar wagenpark, de trucks kleuren dus mooi bij elkaar. Maar deze truck roept op internet steevast stevige reacties op, zowel bij DAF als Scania-adepten. DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6Pacton opleggerDAF XF Euro 6DAF XF Euro 6Scania R730Voor de puristen onder ons ook nog even een foto van het Scania-broertje, zoals een klein jaar terug gefotografeerd door Jaco Terlouw.

4 Comments

  1. R. Knorren 20 december 2016 Reply
  2. Aaldert Koster 20 december 2017 Reply
    • Alex Miedema 20 december 2017 Reply
  3. Joannson 20 december 2017 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *