Portena neemt Bulstra over

Scania P280Portena Logistiek uit Heerenveen neemt Bulstra Transport uit Drachten over, zo meldt Transport Online. Beide bedrijven zijn al ruim 85 jaar oud.Mercedes-Benz Actros MP4Door deze overname versterkt Portena haar positie op het gebied van fijnmazige distributie in Noord Nederland, wat Bulstra haar sterkste punt is. Portena wil als de hub voor het noorden gaan fungeren meer overnames in de toekomst sluit algemeen directeur René Visser dan ook niet uit.Mercedes-Benz Actros MP1Samen hebben de bedrijven 240 medewerkers, 132 trekkende eenheden en een jaaromzet van 30 miljoen euro. De beide bedrijven zullen onder eigen vlag blijven opereren en het 10.000 m² grote Bulstra-magazijn in Drachten blijft geopend. DAF 85CFFord AAFord Cargo

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *