Weidelco verhuist naar Leeuwarden

Iveco DailyDe hoofdvestiging van Weidelco zal haar huidige locatie in Beetgum verruilen voor een nieuw te bouwen bedrijfshal aan de westkant van Leeuwarden. In deze locatie zullen niet alleen de huidige werkzaamheden voortgezet worden, hier worden dan ook in eigen beheer de inpakactiviteiten ondergebracht, wat nu nog bij externe bedrijven gebeurt. Dit werk zal onder andere door Caparis-medewerkers, moeilijk plaatsbare jongeren en studenten gedaan worden.Scania R620Weidelco is een groothandel met een totaalassortiment verpakkingen, specerijen, reinigingsmiddelen, netten, kunstdarmen en apparatuur voor de foodbranche. Weidelco geeft ondersteuning bij onderwerpen die voor de voedingsindustrie van belang zijn en waarmee die gericht kunt werken aan haar assortiment, rendement, hygiëne en promotie. De afdeling koeltechniek is onlangs verkocht aan Bakker Vakkeuken uit Berlikum. De vestigingen in Tilburg, Sittard en Zwolle zullen gewoon blijven bestaan. Volvo FL 3rd gen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *