De levens van de BF-TF-42

Volvo FH12 1st genVolvo FH12 1st genDe Volvo FH12 met kenteken BF-TF-42 is nieuw aangeschaft door Visser uit Minnertsga, een bedrijf wat nu al jaren niet meer bestaat. Jacob de Groot was destijd de chauffeur op deze truck. Later is hij naar Fa. Wassenaar uit Bitgummole gegaan. Daar was Auke Rijpstra aanvankelijk de vaste chauffeur, later werd dit Jelrick van der Wal, die op de Frysk Transport facebookpagina de historie van deze truck aan het licht bracht. De BD-JN-82 was ook een Volvo FH12 Globetrotter trekker die van Visser naar Wassenaar is gegaan, als iemand (zelfgemaakte) foto’s van die truck heeft houd ik me aanbevolen. Volvo FH12 1st gen

One Response

  1. Albert Postma 15 februari 2018 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *