Open dag bij Reiger Suspension

Renault Sherpa40 jaar geleden maakte Gerard Seesing zijn eigen schokbrekers voor zijn motorfiets: hij had geen geld om ze te kopen. Dat ging schijnbaar goed, tegenwoordig heeft het bedrijf 50 medewerkers en is het hofleverancier van onder andere de meeste Dakar-topteams.Iveco meerdereOm dit heuglijke feit te vieren hield men open dagen bij de fabriek te Hengelo. Dick Tijken kwam daar vrijdag toevallig voorbij toen hij onderweg naar zijn moeder was. Zaterdag ging hij nog een keer, nadat hij op facebook had gezien dat de Renault Sherpa van Martin van den Brink inmiddels ook gearriveerd was. Hij leverde de foto’s voor deze blogpost, waarvoor uiteraard veel dank.Mercedes-Benz Actros MP3Dick: “Ik ben niet binnen geweest op de open dag. Vrijdag niet omdat mijn moeder rekende op mijn komst. En zaterdag niet omdat ik toen terug kwam van het klussen aan de Farmall. Mijn kleren zaten behoorlijk onder het vet. Tijdens het fotograferen had ik meer bekijks dan de voertuigen. 😉 “Renault SherpaRenault SherpaRenault SherpaMercedes-Benz Actros MP3Onbekend meerdere (diverse merken)Onbekend meerdere (diverse merken)Mercedes-Benz Axor MP3VW TouaregVW TouaregIveco PowerstarDefenture ATTVIveco PowerstarVW TouaregVW TouaregMAN TGS 2nd genIveco DailyDefenture ATTV

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *