De Vries Hallum al decennialang trouw aan Schmitz Cargobull

Scania R410Onlangs heeft internationaal transportbedrijf de Vries & Zn. uit het Friese Hallum een nieuwe Scania R410 met Schmitz Cargobull opbouw en wipkar in gebruik genomen, de eerste van een serie van vier. De bak heeft een binnenmaat van 280 centimeter, terwijl de complete hoogte keurig onder de 4 meter blijft. Dit heeft men bereikt door kleinere banden te gebruiken, zonder voor een incourante maat te kiezen.Scania R410Schmitz Cargobull is al jarenlang leverancier van trailers, opbouwen en aanhangwagens voor De Vries. Benno de Vries legt uit waarom ze ook voor deze nieuwe combinatie weer met Schmitz Cargobull in zee zijn gegaan: “De prijs-kwaliteitverhouding is bij Schmitz het beste. Bovendien hebben we een prettige band met elkaar. Als iets gewoon goed is, hoef je niet naar een ander te kijken. Om dezelfde reden kopen we bijvoorbeeld onze trucks ook altijd bij dezelfde dealer.”Scania R410Internationaal transportbedrijf de Vries & Zn is in 1925 opgericht door de grootvader van de huidige directeuren, het is nog een echt familiebedrijf. Ondanks dat men in een krimpregio gevestigd is, beleeft De Vries juist een flinke groei. Belangrijke klanten zijn de diverse grote bakkerijen die in en om Hallum gevestigd zijn, zoals Van der Meulen, Hellema en Helwa. Men brengt voor deze bedrijven niet alleen de eindproducten naar de afnemers, maar levert ook een groot deel van de grondstoffen aan.Scania R410Scania R410Scania R410

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *