De oogst van 12 april 2017

Gisteren was ik even op pad om mijn Van der Werff collectie wat completer te maken. Missie geslaagd, bij de blikfabriek in Leeuwarden stonden direct al drie bekenden van me naast elkaar in het dok. Natuurlijk was er nog veel meer moois wat ik voor de lens kreeg:Scania R410Scania R410 ~ Joh. Swart.Scania meerdereJelmer ten Rouwelaar en Gaele Terpstra gebroederlijk naast elkaar met hun Van der Werff Scania’s.DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6 ~ Van der Werff.Scania R380Scania R380 ~ Van der Werff.Scania Sjomp Gaele voor zijn nieuwe R.MAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd gen ~ H & S.Grove GMK3050Grove GMK3050 ~ Dokkumer Optakel Klup.Onbekend veegmachineVeegmachine op groen gas van Omrin.Volvo FE 1st genVolvo FE Hybrid ~ Portena.Volvo FM 4th genVolvo FM 4th gen ~ Van der Heijden.MAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd gen ~ Eijgenhuijsen.Broshuis opleggerBroshuis oplegger, het middelste deel van een Blokker-lzv.Renault T-serieRenault T-serie ~ Peter Appel.Renault Premium 2nd genRenault Premium 2nd gen ~ Peter Appel.DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6 ~ H.Z.DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6 ~ Albert Keijzer.DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6 ~ Kloezen-de Boer.MAN TGX 2nd genMAN TGX 2nd gen ~ Feenstra.Scania G380Scania G380 ~ Walinga.Scania R500Scania R500 ~ Th. Hoekstra.MAN TGL 1st genMAN TGL 1st gen ~ Regts.Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen ~ Kivits Drunen.MAN TGS 1st genMAN TGS 1st gen ~ Mainfreight.Scania R420Scania R420 ~ Van der Werff.Scania R420Scania R420 ~ Inter-Trans.Scania R520Scania R520 ~ Verboon.Renault Premium 2nd genOK, doei.

NET ZO INTERESSANT

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *