De oogst van 6 mei 2017

Onbekend meerdere (diverse merken)De bijvangst van de open dag van Van der Werff, wat foto’s onderweg naar mijn schoonouders gemaakt en stiekem nog wat snapshots van 4 en 5 mei.Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen ~ Inter Skippy.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4 ~ Redder.Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen ~ Joskin.Floor opleggerFloor oplegger als de vuilniswagen van McDonalds, operated by Suez.Emergency One crashtenderEmergency One crashtender ~ Ministerie van Defensie.Scania R500Scania R500 ~ Wijnsma.DAF CF85DAF CF85 ~ Liander.Volvo FM 4th genVolvo FM 4th gen ~ Althuisius.VW Transpoarter T4VW Transporter T4 met een buggy op kever-basis aan de sleepstang.Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen ~ J. Stam.Volvo FH 2nd genVolvo FH 2nd gen ~ HG.Scania R490Scania R490 ~ RCS.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4 ~ Brant Visser.Scania R480Scania R480 ~ S&P.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *