De oogst van week 23 2017

De afgelopen week heb ik foto;s gemaakt bij de ‘motor’-Elfstedentocht, op de terugreis van de Renault Experience en op de terugreis van mijn werk bij Kleyn in Vuren. Onbekend meerdere (diverse merken)Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4 ~ Mus.Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3 ~ Mus.Skoda FabiaMijn eigen Skoda Fabia met niet mijn eigen kat op het dak…Chevrolet onbekend/overigChevrolet.Chevrolet FleetmasterChevrolet Fleetmaster.Chevrolet onbekend/overigChevrolet.Chevrolet ApacheChevrolet Apache.Mercedes-Benz VitoMercedes-Benz Vito.Renault MasterRenault Master ~ Diana’s IJspaleisje.Chevrolet Chevy VanChevrolet Chevy Van.DAF CF85DAF CF85 ~ Logus.DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6 ~ Gebr. Groen.Volvo FM 4th genVolvo FM 4th gen ~ Bakker.Scania R500Scania R500.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4 ~ Wensink.DAF XF105DAF XF105 ~ Brant Visser.DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6 ~ Peter Appel.Liebherr LTM1130Liebherr LTM1130 ~ L. Kielstra.Scania R500Scania R500 ~ Geerink.Volvo FL12Volvo FL12 ~ Boersma. Met de twee F12’s op de achtergrond zou deze foto ook zomaar 25 jaar geleden gemaakt kunnen zijn. Klein paradijsje voor Volvo-youngtimer-liefhebbers.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *