Coalitie vormen lukt wel in Damwâld

Mercedes-Benz Actros MP4Iets wat in Den Haag moeilijk lijkt is in Damwâld wel gelukt. Gisteren bekrachtigde Bauke Wijbenga van Wensink de goede samenwerking met Feenstra Transporten uit dat dorp, door de aflevering van deze prachtige Mercedes-Benz Actros 1942 LS Bigspace. Deze trekker is voorzien van de geoptimaliseerde motor en aandrijflijn, wat deze trekker nog zuiniger maakt dan zijn toch al zuinige voorganger. Samen met de standaard geinstalleerde Fleetboard telematica maakt ook deze trekker de weg vrij naar het hoogste rendement. Wensink wenst Feenstra dan ook veel veilige en voordelige kilometers toe met deze inmiddels tiende Actros, iets waar ik me uiteraard volledig bij aansluit. Mercedes-Benz Actros MP4

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *