De levens van de volledig elektrische BX-GP-54

Smith Electric NewtonJan Laan van Mondial Aad de Wit verhuizingen B.V. stuurde me onderstaande tekst en foto’s.Smith Electric NewtonHierbij de foto´s van de 100% elektrische Smith Newton die op 18-11-2009 voor het eerst op kenteken werd gezet door 020Stadsdistibutie, destijds een initiatief van L.A.J. Duncker (inmiddels onderdeel van Vroegop Ruhe concern ook bekend van groothandel “De Kweker”).Smith Electric NewtonPrecies na 7 jaar hebben wij deze vrachtwagen op 17-11-2016 overgenomen. Door problemen met het accupakket en de laders dreigde deze elektrische vrachtwagen op de schroothoop te verdwijnen. Als ambassadeur van elektrische mobiliteit konden wij als Aad de Wit verhuizingen dit (na een eerder succesvolle revisie van de elektrische vrachtwagen van de Technische Unie) niet over ons hart verkrijgen. Er was een investering nodig om een en ander weer technisch op orde te krijgen. Daarna is ook de buitenkant in de huisstijl van Mondial Aad de Wit Verhuizingen gebracht. We hopen nog de nodige jaren van deze vrachtwagen plezier te hebben in en rond Amsterdam.Smith Electric NewtonSmith Electric NewtonSmith Electric NewtonSmith Electric Newton

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *