IVECO Trakker 10×8 voor A. Molenaar uit Bergambacht

Recent heeft A.Molenaar uit Bergambacht een nieuwe Iveco Trakker met 450pk sterke 11-liter dieselmotor in gebruik genomen. De Trakker heeft een 10×8 as-configuratie en is door P. Ruizeveld opgebouwd met een 40-tons haakarmsysteem en geleverd met een 7,20m lange container met hydrokap. Kwakernaak Bedrijfswagens leverde het voertuig af aan de firma A. Molenaar.Iveco TrakkerA. Molenaar uit Bergambacht
Firma A. Molenaar uit Bergambacht opereert in grond-, weg- en waterbouw. Daarnaast verzorgt het bedrijf tuinontwerp, -aanleg en –onderhoud en is het met een uiteenlopend assortiment aan zand, grond en wegenbouwmaterialen toeleverancier voor professionals en particulieren. Met een zeer divers park aan eigen materieel verzorgt A. Molenaar de klantopdrachten vanuit de bedrijfslocatie in Bergambacht. Het wagenpark van A. Molenaar uit Bergambacht bestaat enkel uit voertuigen van het merk Iveco. “Buiten dat Iveco een prima merk is, kopen we graag bij Gijs en Jacqueline Kwakernaak. We hebben nooit een ander merk overwogen. Kwakernaak Bedrijfswagens steekt qua service met kop en schouders boven de concurrentie uit,” aldus André Molenaar.Iveco TrakkerIveco Trakker 10×8
De nieuwe Iveco Trakker van A. Molenaar is af-fabriek geleverd als 8×8 chassis. Veldhuizen Wagenbouw BV uit Groenekan heeft het voertuig voorzien van de middelste 7,5-tons liftbare as. Daarnaast werd het voertuig voorzien van wide spread besturing en zijn de voorrassen gekeurd op 10 ton. Het GVW van deze Trakker 10×8 komt daarmee op 50 ton. P. Ruizeveld uit ’s Gravendeel bouwde het 40-tons haakarmsysteem op en leverde een uit 5mm Hardox vervaardigde container van 7,20m lang en 2,50m breed.Iveco TrakkerAndré Molenaar vertelt: “De opbouw, het grote laadvermogen en de wendbaarheid zijn redenen waarom we juist voor deze wagen hebben gekozen.” De nieuwe Trakker is stijlvol uitgevoerd in antracietgrijs met oranje opbouw, gelijk aan alle voertuigen van A. Molenaar uit Bergambacht.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *