Truckland een van de nieuwe hoofdsponsors van DAKAR Team Tilburgs Truck Parts


Vanaf de Baja Rally 2017 (op 21, 22 en 23 juli 2017 in Spanje) zal het Truckland logo prominent te zien zijn op de rallytruck van Team Tilburgs Truck Parts. Truckland is al langer verbonden als een van de sponsoren van Team Tilburgs Truck Parts. Vanwege het succes tijdens de DAKAR 2017 van begin dit jaar en de prettige samenwerking heeft Truckland besloten de sponsoring verder uit te breiden. Team Tilburgs Truck Parts zal met de nieuwe truck deelnemen aan de Baja Aragon Rally Spanje van 21 – 23 juli 2017 en Le Dakar 2019.

Team Tilburgs Truck Parts heeft besloten Le Dakar 2018 over te slaan. Dit omdat Tilburgs Truck Parts bezig is met het realiseren van een nieuw bedrijfspand met een beoogde verhuizing in januari/februari 2018. Hierdoor heeft het team besloten om een jaartje over te slaan om zich weer optimaal te kunnen voorbereiden op de DAKAR van 2019.

Tilburgs Truck Parts is geen onbekende voor Truckland. Tilburgs Truck Parts is leverancier van veel van de opbouw- en onderbouwkisten die bij Truckland gemonteerd worden. Tilburgs Truck Parts uit Valkenswaard is leverancier voor opbergruimte tussen de wielen. Sinds 1996 heeft het bedrijf zich toegelegd op de doorontwikkeling van opbouw- en onderbouwkisten voor de automotive sector. Tilburgs Truck Parts opereert zowel nationaal als internationaal en levert aan bedrijven in heel Europa. De opbouw- en onderbouwkisten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid, vormgeving en functionaliteit. De opbergkisten zijn gemaakt van duurzame materialen en hebben standaard een hoog afwerkingsniveau.

Truckland is een begrip binnen de markt voor bedrijfsvoertuigen. Met een breed geografisch netwerk van vestigingen richt Truckland zich op de levering en het onderhoud van bedrijfsvoertuigen en alles wat daarmee verwant is. Door de multi-brand filosofie is in principe iedere vervoerswens passend in te vullen. Dit door het combineren van merkengamma’s, die in belangrijke mate complementair zijn aan elkaar. Het bedrijf is officieel dealer van toonaangevende merken in de transportwereld zoals bijvorbeeld DAF, GINAF, TATRA, Fiat Professional, IVECO en Renders Trailers. Truckland heeft 11 vestigingen in de Benelux en 4 in Spanje.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *