Even geduld hebben was sneller geweest

Iveco DailyOp 18 juli 2017 kon Christiaan Smit rond half drie deze Iveco Daily in een onfortuinlijke positie op de foto zetten langs de N219 in de buurt van Zevenhuizen. Christiaan en zijn collega’s waren daar bezig om de bermen te maaien, dit veroorzaakte een kleine rij auto’s achter hem. De chauffeur van de koelbus had geen zin daar op te wachten en wilde door de berm naar de parallelweg. Helaas voor hem bleef de bus in de greppel in die middenberm steken…. Christiaan: “Dit is waarschijnlijk een uitvloeisel van huidige rijstijl. 90% gsm 10 % opletten. Het is heel raar maar afgelopen maanden, en dat hoor ik ook van botschaufeurs (dat zijn geen botsende chauffeurs, maar de chauffeurs van de botsabsorbers die de wegwerkers moeten beschermen, red.) , is het verkeer echt veranderd. Het is echt bizar met het verkeer. Twee weken geleden op de A12 kwamen er 3 auto’ss afzonderlijk achter elkaar binnen de pionnen rijden !!!!”

Dus, lieve mensen, let een beetje op bij wegwerkzaamheden (en maaiwerkzaamheden), dan kom jij weer thuis, en de wegwerkers ook.

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *