VW Caddy camper met Tsjechisch bloed

VW CaddyAugustus 2008 kwam ik deze VW Caddy camper tegen in de haven van Lauwersoog tegen. Dit model Caddy is voor zover ik weet alleen in Duitsland verkocht, de rest van de wereld bestelde hem gewoon met een Skoda logo op de neus. Van de eerste generatie Caddy, die op de VW Golf gebaseerd was, was de pickup versie erg populair. Vreemd genoeg verdween die versie bij de tweede generatie Caddy, die op de Polo baseerde. Om de Duitse klanten die toch een Caddy pick up wilden te bedienen, bood VW de pick up van dochter Skoda onder eigen naam aan. Zo heel nu en dan zie je ze nog wel eens. VW Caddy

3 Comments

  1. eekhof 28 januari 2018 Reply
    • Alex Miedema 28 januari 2018 Reply
  2. Jan Clevering 28 januari 2018 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *