Zevenmerker: Arriva

Ok, ik geef toe, ze hebben niet veel trucks, maar toch zijn alle zeven grote merken (DAF, IVECO, MAN, Mercedes-Benz, Renault, Scania en Volvo) inhet wagenpark van Arriva vertegenwoordigd (geweest). Dat, en nog veeeeel meer merken. Maar wat wil je bij zo’n internationale organisatie die in elk land juist erg lokaal bezig is.
Den Oudsten AllianceDAF-Den Oudsten Alliance.Iveco buschassisIveco-Berkhof.MAN Lions CityMAN Lions City.Mercedes-Benz IntouroMercedes-Benz Intouro.Renault MasterRenault Master.Scania OmniLinkScania OmniLink.Volvo buschassisVolvo buschassis.

Een klein greep uit de andere merken binnen het wagenpark:AEC RoutemasterAEC Routemaster.BYD eBus-12BYD eBus-12.Irisbus CitelisIrisbus Citelis.Opel InsigniaOpel Insignia.SOR lijnbusSOR lijnbus.VDL CiteaVDL Citea.VW LT 2nd genVW LT 2nd gen.Wright CommanderWright Commander.

One Response

  1. Jan Clevering 28 augustus 2017 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *