Transport Compleet Gorinchem 2017

De nieuwe Scania G en XT, twee van de wereldprimeurs op de beurs, zijn leuk hoor. Maar wat mij betreft was het echte nieuws dit keer dat we er een nieuw truckmerk bij hebben in Nederland! Van Ginkel Trucks. De OWL-270C 2 is samengesteld uit een DAF CF, een landbouwcabine en veel technieken van GINAF en uiteraard Van Ginkel zelf. Over deze truck volgt later een uitgebreid item, ik hou het om het aktueel te houden in deze blog bij een bult foto’s. Als je vanavond, morgen of overmorgen nog naar de beurs gaat: vergeet vooral niet om Kleyn Trucks op stand 270 (direct naast de hamburgers) te bezoeken.

Nog meer foto’s van dit evenement vind je binnenkort op truckfan.nl.

NET ZO INTERESSANT

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *