De oogst van week 38 2017

Afgelopen dinsdag was ik even in Duitsland, gisteren uiteraard bij Kleyn Trucks in Vuren. En dan maakje wel eens een plaatje tussendoor. Renault Midlum 1st genRenault Midlum 1st gen ~ Gallant Metaal.Skoda FeliciaSkoda Felicia Van Plus. De sympathieke eigenaresse heeft hier een camper van gemaakt. Ze wilde per se een bijzondere auto, en heeft hier jaren naar gezocht. Opvallend genoeg niet uit Tsjechië gehaald, maar uit Lübeck. Volvo FH 3rd genVolvo FH 3rd gen ~ Mijnders.DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6 ~ Mijnders.DAF XF105DAF XF105 ~ Portena.Volvo FM 3rd genVolvo FM 3rd gen ~ Portena.MAN TGAMAN TGA.Scania R620Scania R620 ~ René Koole.Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz Sprinter ~ Hoeflake.Scania P280Scania P280 ~ Hoeflake.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4 ~ Knaack.Mercedes-Benz Actros MP2Mercedes-Benz Actros MP2.DAF XF105DAF XF105 ~ Pax.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *