Terberg F950 machinetransporter

Terberg F-serieBijgaande Terberg F950 machinetransporter heb ik in september 2009 in Stiens op de foto gezet waar hij bij eenveiling voor agrarisch materieel verkocht is. Het kenteken is niet meer bekend, dus laten we er maar van uit gaan dat hij op export is gegaan. De eerste eigenaar van dit exemplaar was KLM, het blauw scheen nog door achter het geel. Gaffert uit Veghel had een vergelijkbare truck in dienst. Mur uit Loenen had een supervolumecombinatie op basis van een Terberg F975. Deze was vrijwel identiek aan de F950, maar had een TD100 motor, waar de truck uit deze blog een TD70 motor had. In beide gevallen werd uiteraard de club van vier cabine gebruikt.Terberg F-serieTerberg F-serieTerberg F-serieTerberg F-serie

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *