Nijwa Trucks komt naar Fryslân


Nijwa Trucks opent op industrieterrein Azeven, bij Drachten, nog deze maand een vestiging. Een opvallende stap, we kennen Nijwa vooral als Volvo-dealer en rayon Fryslân is door Volvo aan M.S. de Vries toebedeeld. Maar dit is nu precies het onderdeel van Nijwa Trucks wat we niet op deze vestiging (waar tot voor kort Van der Veentrucks nog gevestigd was) tegen gaan komen.

Interessanter is natuurlijk waar je straks WEL voor terecht kan bij Nijwa in Drachten. Allereerst natuurlijk de service aan trailers van de Bulthuis en Vogelzang, beide dochters van Nijwa. Maar ook service aan alle andere merken trailers, trucks en bestelwagens. Dat de Friese klanten van Nijwa die hun trucks nu nog in Beilen of Groningen in onderhoud hebben naar Drachten komen, ligt daarbij uiteraard voor de hand. Ook voor een huurtruck kan men binnenkort bij de eerste Friese vestiging van Nijwa terecht.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *