Nieuwe kleuren en Actrossen voor Westerman Multimodal Logistics

Op zaterdag 23 december werd tijdens een feestelijke kerstbijeenkomst de nieuwe koers van Westerman Multimodal Logistics kracht bijgezet met twee Actros trucks. Westerman presenteerde tijdens deze bijeenkomst haar nieuwe huisstijl aan het personeel.

Feestelijke onthulling met Actros
Zaterdag 23 december stond de kerstborrel van de Overijsselse transporteur in het teken van de feestelijke onthulling van de samenvoeging van de voorheen drie aparte Westerman entiteiten tot Westerman Multimodal Logistics. Speciaal voor de 276 medewerkers, en hun gezinsleden, werd een kerstborrel georganiseerd waar de nieuwe, groene huisstijl werd onthuld. Onder het mom ‘welkom op de weg naar excellence’ nam CEO Johan Logtenberg de medewerkers mee in de plannen voor 2018. De nieuwe directie van het transportbedrijf heeft betrouwbaarheid en duurzaamheid daarbij hoog in het vaandel staan. De keuze voor de trucks van Mercedes-Benz is daar een voorbeeld van. Tijdens de kerstbijeenkomst werden de eerste Actros 2132 LS en 1845 LS trucks, in de nieuwe huisstijl van Westerman Multimodal Logistics, gepresenteerd. De nieuwe trucks werden geleverd door Mercedes-Benz dealer Wensink Automotive.

Betrouwbaar en duurzaam
De core-business van Westerman Logistics is gericht op het vervoer over weg, spoor, zee en binnenwateren. Het multimodale transportbedrijf voert de gehele logistieke keten in eigen beheer uit. De nieuwe directie, bestaande uit Johan Logtenberg, Albert Konter, Niels van der Vlist en Tim van der Roest, die sinds enkele maanden geïnstalleerd is, heeft onder het mom ‘het één versterkt het ander’ de verschillende entiteiten van Westerman samengevoegd. “Deze kerstbijeenkomst is daarom het moment om samen, onder dezelfde naam en huisstijl, het nieuwe jaar in te gaan,” vertelt Johan Logtenberg, CEO Westerman Multimodal Logistics. “Als directie zijn we ontzettend trots op wat we het afgelopen half jaar met elkaar hebben bereikt, maar we zien ook tal van groeimogelijkheden voor de toekomst. Zo nemen we in 2018 een portaalkraan bij onze multimodale terminal in gebruik waarmee we onze trucks sneller kunnen beladen en de opslagcapaciteit van onze terminal kunnen verhogen. Dankzij deze portaalkraan verdrievoudigen we onze inzet.” Voor het voor- en natransport maakt Westerman Multimodal Logistics gebruik van vrachtwagens die de trailers en containers over de weg vervoeren.

Westerman Multimodal Logistics
Het in 1880 opgerichte Westerman Multimodal Logistics is van oudsher specialist in distributietransport. Inmiddels is Westerman uitgegroeid tot een Europese speler in het intermodale spoor-, zee- en wegvervoer. De logistieke dienstverlener is gunstig gelegen in Nederland, met op- en overslag faciliteiten in Nieuwleusen en Hasselt (Overijssel) met in totaal 50.000 m2 warehousing en verschillende assemblagemogelijkheden. In de toekomst wordt er verder gebouwd aan de integratie van de verschillende modaliteiten en uitbreiden van de value added services. Met een wagenpark van 144 trekkende eenheden en verschillende trailers, containers en warehouses beheert het bedrijf de gehele logistieke keten waarbij de verschillende soorten transport modaliteiten en activiteiten optimaal gecombineerd worden. Daarbij worden milieuvriendelijke en duurzame vervoersoplossingen aangeboden.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *