Digitaal museum: Toyota ProAce

Toyota ProAceWe schrijven het jaar 2013, het jaar dat Toyota besloot na 51 jaar de HiAce en vijf generaties in Europa te vervangen door de ProAce. De ProAce is zoals zoveel bestelbussen en personenvoertuigen tegenwoordig een samenwerking tussen meerdere autofabrikanten. In dit geval tussen Fiat, Peugeot-PSA, Citroen en Toyota. Waardoor het dus ook niet zo heel raar is dat de ProAce enige overeenkomst heeft met de Jumpy, Expert en Scudo.Toyota ProAceAl moet wel worden gezegd dat Fiat dit gezelschap ondertussen heeft verlaten en de Scudo niet meer nieuw leverbaar is.Toyota ProAceOp het moment van schrijven is in Nederland de ProAce leverbaar in 3 varianten, de ProAce compact, de ProAce en de ProAce Verso. De laatste is de personenwagenvariant. Uiteraard zijn er dubbele cabines en versies waarbij er een laadbak(je) achter de cabine kan worden geplaatst. Motortechnisch kun je een ProAce bestellen met dieselmotoren variërend van 94 tot 177 pk.Toyota ProAceToyota ProAceToyota ProAce
Zoek de verschillen met haar zusjes.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *