Veldhuizen’s Hovertrack Luctor 544

HoverTrack luctor 544Veldhuizen kennen we als bouwer van bijzondere voertuigen. Een opvallend voorbeeld daar van kon ik bij de Zwolse vestiging van het bedrijf op de foto zetten. Deze HoverTrack Luctor 544 is technisch gebaseerd op de Iveco Trakker, maar is compleet aangepast aan landbouwgebruik. Eigenlijk is het een Trakker-trekker dus. Hij comineert de voordelen van een truck (op hoge snelheid kunnen rijden, ook op de snelweg) met die van een tractor (goede zichtbaarheid rondom, terreinvaardigheid. Het filmpje van trekkerweb onderaan in deze blogpost maakt wat dat betreft wel het een en ander duidelijk.
HoverTrack luctor 544HoverTrack luctor 544HoverTrack luctor 544HoverTrack luctor 544

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *