[video] Nieuw automerk: Cupra


SEAT lanceert CUPRA als een nieuw, opzichzelfstaand merk. Het eerste eigen CUPRA-model wordt op de autoshow van Genève (8 – 18 maart) geïntroduceerd. In Nederland wordt een select aantal gespecialiseerde CUPRA-dealers aangesteld, waar consumenten straks terecht kunnen voor de optimale merkbeleving.

Het CUPRA-logo – dat is uitgevoerd in een elegante bronskleur – is in Barcelona ontworpen en staat voor passie, precisie, vastberadenheid en moed, de merkwaarden die bij CUPRA horen. Al sinds 1996 staan de vijf letters voor het sportiefste dat SEAT te bieden heeft. Nu is het tijd voor de volgende stap. CUPRA mag zijn eigen identiteit gaan ontwikkelen als zelfstandig merk. Waarbij sportiviteit gecombineerd wordt met verfijning, functionaliteit, comfort, technologie en betrouwbaarheid.

Meer dan enkel een merk
CUPRA zal meer zijn dan een merk alleen. Meer daarover wordt bekendgemaakt tijdens de officiële presentatie op 22 februari. Vervolgens worden de eerste CUPRA-modellen begin maart op de autoshow van Genève voorgesteld. De onthulling van het logo valt samen met de livegang van de officiële merkwebsite.

In Nederland gaat SEAT een select aantal gespecialiseerde CUPRA-dealers aanstellen. Deze zullen qua locatie zoveel mogelijk verspreid zijn over het land en verkopen naast reguliere SEAT-modellen straks ook CUPRA-modellen. Ze krijgen een aparte ruimte in de showroom die is ingericht in CUPRA-stijl, waar geïnteresseerden worden geholpen door speciaal getrainde medewerkers. Daarbij is er een CUPRA-lifestyleassortiment beschikbaar en organiseren de dealers verschillende CUPRA-evenementen. De modellen van het nieuwe merk kunnen ook bij de reguliere SEAT-dealers worden besteld.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *