De levens van de BS-JS-67

Deze DAF XF 105 begon zijn leven op 10 November 2006 bij de firma Moeijes daar deed hij trouw dienst tot 11 mei 2016. Maar na 10 jaar zijn DAF trucks nog lang niet klaar met werken dus begon hij een tweede leven bij de firma P. van Osch waar de cabine weliswaar in de kleur zwart is gespoten maar op de opbouw zijn de kleuren nog goed te herkennen als ex-Moeijes.

Met dank aan Richard Koster voor het ter beschikking stellen van de foto van de truck in Moeijes kleuren en Aaldert Koster (over toeval gesproken) die via Facebook een foto ter beschikking stelde uit de periode dat hij niet meer voor Moeijes reed maar nog niet met de zwarte cabine onderweg was. Dus tot nu toe het hele leven van deze DAF in foto’s bijeen.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *