Racing Expo Leeuwarden 2018


Vandaag en morgen (3 en 4 maart 2018) is weer de traditionele Racing Expo in het WTC te Leeuwarden. Het zelfde recept als vorige jaren, en weer net zo mooi! Een hal vol met autosport (met lekker veel crossers), een hal vol met gestylede auto’s en een hal met actie, de ‘Live Action Arena’. Van die laatste heb ik geen foto’s. Dat moet je gewoon meemaken… Op de andere foto’s zal het wellicht opvallen dat er bijna geen mensen te zien zijn. Logisch, die zijn vrijwel allemaal vóór openingstijd gemaakt. Toen ik weer weg ging was de parking behoorlijk vol, dus ik reken op goede bezoekersaantallen. Voor wie nog gaat: veel plezier! Voor wie niet gaat: gemiste kans 😉

Binnenkort meer over deze bijzondere Corsa.

Omrop Fryslân zend beide dagen van 13:00 tot 18:00 live uit vanaf de beurs. Harktip!

Op de rararacing stand kun je een kleurplaat krijgen, waar mooie prijzen mee te winnen zijn!

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *