De levens van de BL-70-KN

Scania T142
In vroeger tijden reed ik (Marco Havers, red.) veel langs bedrijven om foto’s te maken van hun vrachtwagens. Zo ook bij Zeldenrust in Gieten. Altijd een mooie verschijning die geel met blauwe Scania Torpedo trucks met kieptrailer erachter. Ik denk dat iedereen wel zijn of haar nek verdraaide als één van deze trucks langs reed. De Scania T142 met kenteken BL-70-KN is later gespot in de kleuren van P. Greving en Zn. Hoe lang zij de Scania gehad hebben, heb ik geen idee van, maar de truck was duidelijk te herkennen want de blauwe striping van Zeldenrust was vervangen door rood bij P.Greving. Waar de truck op dit moment rijdt heb ik geen idee van.
Scania T142
Tekst en foto’s Marco Havers.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *