Oldtimerdei Minnertsga Koningsdag 2018


Zoals ieder jaar op Koningsdag is er ook vandaag weer een mooi oldtimerfestival in Minnertsga. De nadruk ligt op de agrarische oldtimers, maar ook trucks, personenwagens, stationaire motorenen diverse interessante marktkramen ontbreken niet. Dit jaar waren er voor het eerst ook nieuwere voertuigen te zien van sponsoren, wat een mooi contrast geeft. Een kleine moderne trekker is groter dan de grootste bakbeesten van 40 jaar terug, het blijft bijzonder. Organisatie en deelnemers, bedankt voor wederom een pracht evenement en tot volgend jaar!

Vlak voor het evenemententerrein stilgevallen…

G.G. de Vries heeft ruime parkeermogelijkheden beschikbaar gesteld.

Prachtig contrast, oud en nieuw naast elkaar.

Cars, Cola and Coins’ prachtige stand.

Uiteraard krijgt deze schoonheid een eigen artikel.

De organisatie nodigde me uit om met de hoogwerker wat foto’s vanbovente maken. De oldtimer-versie van een drone dus eigenlijk 😉 Een heel fijn aanbod, maar ik blijf liever met beide benen op de Friese zeeklei staan.

Iemand die hier meer informatie over heeft?


Edit: Er is meer info binnen gekomen, de eigen blogpost van deze machine staat hier.

Kunstenaar met oog voor detail.

Diverse van de aanwezige voertuigen krijgen later nog eigen blogposts, onder andere in het digitaal museum. Stay tuned.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *