Ellenator maakt een ‘driewieler’ van de Fiat 500


Gespot op de Duitse Autobahn, nota bene vlak voor Sinsheim, een heuse door Ellenator omgebouwde Fiat 500. In Duitsland mag je al vanaf je zestiende je A1 rijbewijs halen, dan mag je motorfietsen die tot 80 kilometer per uur kunnen besturen, en dus de Autobahn op. Gelukkig weten de jongeren dat dat niet verstandig is, dus beperken ze zich meestal tot de wat rustiger wegen.

Een geknepen auto met de achterwielen dicht bij elkaar telt voor de wet ook als motorfiets. Waar bij ons de zestienjarigen met te veel geld in een brommobiel rondtuffen, kunnen ze in Duitsland dus met een net-niet-auto de snelweg op. Ellenator bouwt deze voertuigen op basis van verschillende voertuigen. Bijvoorbeeld de zustermodellen VW Polo, Skoda Fabia en Seat Ibiza, maar tegenwoordig is de Fiat 500 ook populair.

Ellenator


En dan denk je dus iets heel bijzonders op de foto te hebben…. Zie je een dag later doodleuk nog een exemplaar rondtuffen! Dit keer zelfs de versie met open dak. Gaaf!

Gespot op de Duitse Autobahn, nota bene vlak voor Sinsheim, een heuse door ElleGespot op de Duitse Autobahn, nota bene vlak voor Sinsheim, een heuse door ElleGespot op de Duitse Autobahn, nota bene vlak voor Sinsheim, een heuse door Ellenator omgebouwde Fiat 500. Door dat de achterwielen dicht bij elkaar staan...Gespot op de Duitse Autobahn, nota bene vlak voor Sinsheim, een heuse door Ellenator omgebouwde Fiat 500. Door dat de achterwielen dicht bij elkaar staan...nator omgebouwde Fiat 500. Door dat de achterwielen dicht bij elkaar staan...nator omgebouwde Fiat 500. Door dat de achterwielen dicht bij elkaar staan...

Update: op Carfreitag 2022 spotten we dit exemplaar op de Nordschleife van de Nürburgring!

Update: Nog een keer Nürburgring, dit keer op 21 mei 2022.

3 Comments

  1. Jan Clevering 29 mei 2018 Reply
  2. Johannes de Jong 10 september 2020 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *