Pawnee Prairie Days 2018

One of the best things about the internet is that you can have friends everywhere around the world, and if you ask those friends nicely i can use the photo’s they take to share with. Last Saturday we paid a visit to the Neath Steam and Vintage show. Now i like to take you to the American Midwest town of Pawnee where every year during the Pawnee Prairie days a parade of old farming machines and trucks are shown. Thanks to our American correspondent James Smith for allowing me to share this pictures with us.

Een van de allerbeste dingen aan het internet is dat je vrienden over de hele wereld hebben die je intresses delen en als je het aardig vraagt mag je foto’s van hun gebruiken om met jullie te delen. Zo gingen we vorige week op bezoek bij Neath Steam and Vintage show. Deze keer gaan we op reis naar Pawnee in het Amerikaanse mid-westen waar elk jaar een optocht plaats vind met klassieke tractoren, trucks en andere machines. Met dank aan onze Amerikaanse correspondent James Smith voor de foto’s

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *