Simon Loos’ “Longline” van binnen bekeken

Mercedes-Benz Actros MP4
Afgelopen weekend is op het Truckstar Festival de duizendste Mercedes voor Simon Loos afgeleverd. Dat is niet zomaar een Actros, maar een door Ematra verlengd en verhoogd exemplaar. Het knikje in het dak, ontstaan door een BigSpace en een GigaSpace cabine te combineren, doet een beetje denken aan dat van de Kenworth K100 Aerodyne. Joffrey Post maakte een paar mooie foto’s van het exterieur.
Mercedes-Benz Actros MP4
Wat vooral veel mensen zich afvragen is: ‘hoe ziet hij er van de binnenkant uit?’ Om niet honderdduizend mensen hun klompen op de bovenste treeplank te hoeven achterlaten, heeft Loos een paar mooie 360-graden foto’s op haar site geplaatst. Een mooie zithoek dus!
Mercedes-Benz Actros MP4

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *