De oogst van even spotten langs de dual carriage way in Engeland

Tijdens onze vakantie in Engeland heb ik even een paar minuten langs een dual carriageway gestaan. Hier mag je net zo snel rijden als op de snelweg, alleen kun je er ook scooters, fietsers en overstekende voetgangers verwachten. Maar niet op de vluchtstrook: die is er niet. Hier en daar wel een parkeerstrook. Niet wat wij gewend zijn, maar elk land zijn eigen sores, nietwaar?DAF XF105DAF XF105 ~ Medler.Renault T-serieRenault T-serie ~ Wincanton.DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6 ~ Motorhog.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4 ~ Goldstar.Scania R440Scania R440 ~ Marks and Spencer.Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen ~ Poundland.VW CaddyVW Caddy ~ Hanson.DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6 ~ Hanson.DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6 ~ Myers.Scania R450 (new)Scania R450 (new) ~ Maritime.Vauxhall ZafiraVauxhall Zafira ~ M & L Taxis.Citro BerlingoCitroën Berlingo.DAF XF105DAF XF105 ~ Harper.Scania R620Scania R620 ~ William Gilder.Citro JumperCitroën Jumper ~ clearabee.Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3 ~ Rawlings.DAF CF85DAF CF85 ~ John Fredericks.Volvo FM 4th genVolvo FM 4th gen ~ Marks and Spencer.Iveco EurocargoIveco Eurocargo ~ Tesco.Renault Premium 2nd genRenault Premium 2nd gen ~ Bennetts.Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen ~ Knowles.Volvo FM 4th genVolvo FM 4th gen ~ Tarmac.Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen ~ Goldstar.DAF CFDAF CF ~ Acrow Galvanizing.DAF LF45DAF LF45.Mercedes-Benz Axor MP2Mercedes-Benz Axor MP2 ~ Dalrod.Scania R450Scania R450 ~ Severfield.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4 ~ Premier Logistics.Volvo FH 2nd genVolvo FH 2nd gen.Isuzu N-serieIsuzu N75 ~ Argos.MAN TGS 1st genMAN TGS 1st gen ~ Hoyer.Scania S500Scania S500 ~ 3PL.Scania R500 (new)Scania R500 (new)Scania R500 (new) ~ A.L. Lee.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *