L. Kielstra is nu zusje van AB Texel

Liebherr UTM625
Kraanverhuur L. Kielstra is onlangs overgenomen door Jan Anker, zo ontdekte Transport Online aan de hand van de KvK gegevens. Jan Anker is één van de mensen achter A-Ware (en dus AB Texel) en bijvoorbeeld onder andere ook de initiator achter het nieuwe Cambuur stadion en de nieuwe veemarkt in Leeuwarden. Voor alle aanstaande bouwwerkzaamheden kan hij nu dus zelf het hijswerk regelen.
Liebherr LTM1130
Lammert Kielstra begon in Garyp, zat lang in Wirdum en later bij Pax op het terrein in Leeuwarden toen men daarvan de kraan-afdeling over had genomen. Ook de verticaal transport afdelingen van De Vries Joure en Lubbers zijn ruim 10 jaar geleden door het bedrijf over genomen. Sinds 2010 is men in een nieuw pand te Heerenveen gezeteld met de hoofdvestiging. Onlangs werd een deel van de imposante (maar verborgen) oldtimer collectie al te koop gezet wegens tijdgebrek.
Faun RTF 40-3
Faun telescoopkraan
Liebherr telescoopkraan
Liebherr LTM1070
Spierings SK488-AT4
Liebherr telescoopkraan
Scania 124

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *