De laatste Jakobs bus is niet meer


Willem Kuiper stuurde me een aantal foto’s van het trieste einde van zijn Mercedes-Benz Sprinter: “Het einde van VS-FR-43. Er kwam er een van links door rood. Het busje heeft 21 jaar zijn best gedaan, was het laatste Jakobs busje.”

Zonde natuurlijk, maar wat nog veel vervelender is, is dat Willem zelf ook niet ongehavend uit de strijd is gekomen: “Knie blauw. Schouder blessure. Ribben gekneusd. En een bult op de kop.” De timing (vorige week maandag) kon bijna niet beroerder, zo vlak voor de door Willem georganiseerde Mack- en Speciaal transport dag. De beste manier om Willem een hart onder de riem te steken is door dat evenement, komende zondag naast de Amsterdam Arena, natuurlijk massaal te bezoeken en tot een groot succes te maken. Gratis entree, dus daarvoor hoef je het niet te laten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *