Movico verwerft belang in Racetrailer.com

Movico Group, een grote internationale speler op het gebied van mobiele eventmarketing, gevestigd in het Brabantse Deurne, heeft een meerderheidsbelang verworven in Racetrailer.com, de toonaangevende leverancier van transportoplossingen voor auto- en motorsportteams in Europa en daarbuiten. Voor beide ondernemingen is dit een logische stap, omdat de activiteiten uitstekend op elkaar aansluiten.

Movico is een internationaal opererende specialist op het gebied van mobiele eventmarketing. Met een uitgebreide vloot van unieke promotievoertuigen zorgt Movico voor de promotie van bedrijven op internationale sportevenementen, roadshows en beurzen. Voor global brands als o.a. Samsung, SAP, Nissan, Huawei, Dimension Data en Ziggo (Liberty Global) worden tailor made roadshows uitgerold. Tevens is Movico al jarenlang leverancier van mobiele faciliteiten voor bekende sportevenementen als de Tour de France, de Dakar Rally, de Volvo Ocean Race, de marathon van Parijs, wereldbekerwedstrijden alpineskiën en talloze wielerklassiekers. De vloot bestaat uit bijzondere voertuigen welke in een handomdraai transforneren tot mobiele VIP hospitality rooms, pers- en mediaruimtes en mobiele beursstands.

Racetrailer.com is gespecialiseerd in de bouw, verhuur, aankoop en verkoop van trailers voor auto- en motorsportteams. Binnen korte tijd is de onderneming uitgegroeid tot de toonaangevende aanbieder op dit gebied in Europa met klanten in ondermeer Formule 1, WK Rally, DTM, Formule E en FIA WEC.

Ron Reinders, oprichter van Racetrailer.com, toont zich verheugd over de geïntensiveerde samenwerking met Movico Group: “Hierdoor zijn we niet alleen in de gelegenheid onze klanten betrouwbare en betaalbare trailers voor het transport van wedstrijdauto’s en materiaal aan te bieden, maar breiden het aanbod uit met mobiele high-end hospitality-units. Omdat veel teams in de auto- en motorsport tijdens evenementen ook hospitalityfaciliteiten nodig hebben, vullen de activiteiten van onze ondernemingen elkaar perfect aan. Ik blijf zelf actief als CEO en door deze stap kunnen we ons team verder uitbreiden en daardoor nog internationaler worden. Ik dank Movico Group voor het geschonken vertrouwen en zie uit naar een succesvolle samenwerking!”

Rogier Wentink (mede-eigenaar / CEO) van Movico Group verklaart: “We hebben de snelle ontwikkeling van Racetrailer.com in de afgelopen jaren met belangstelling gevolgd en zijn tot de conclusie gekomen dat we klanten in de auto- en motorsport een interessanter pakket kunnen aanbieden. Door de verwerving van een meerderheidsbelang in Racetrailer.com kunnen wij onze aanwezigheid in de auto- en motorsport verder uitbreiden, terwijl de klanten van Racetrailer.com niet alleen kunnen beschikken over transportoplossingen voor hun voertuigen en materiaal, maar ook over onze high-end hospitality-units, wat een uitstekende aanvulling kan zijn. Wij hebben alle vertrouwen in Ron Reinders en zijn team en zijn blij met deze samenwerking.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *