De Classic FH van Hans Brolsma

Volvo FH12 1st gen
Op 10 juni 2009 maakte ik bijgaande foto’s van de ‘Classic FH’ van Hans Brolsma bij Volvo-dealer M.S. de Vries in Beetgum. Of nou ja, strikt gezien was hij toen al niet meer van Hans, maar was hij net ingeruild voor een minstens zo mooie Volvo FH3. Deze ‘Classic FH’ is vlak na deze foto’s naar JDV gegaan, maarrijdt inmiddels alweer een paar jaar in Irak rond.
Volvo FH12 1st gen
Waarom een stoere trucker als Hans portretten van klassieke componisten op zijn truck laat spuiten? Logisch, hij rijdt veel voor het Noord Nederlands Orkest, toen ook al. Muzikanten kunnen er vaak slecht tegen als een ander aan hun instrumenten zit, maar Brolsma vertrouwen ze volkomen.
Volvo FH12 1st gen
Die Lada 111 op de achtergrond? Dat was in 2009 mijn auto…
Volvo FH12 1st gen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *