Vissers Veluwse Fotorondjes: De Haan en een zondags ritje


Dit weekend had ik eigenlijk weinig te doen en het weer was behoorlijk vochtig, maar ik (Erwin Visser, red.) zag op zaterdag dat er tussen 10:00 en 13:00 een droog gat zat, dus heb ik vrijdagavond Remco een berichtje gestuurd of ik langs kon komen bij de Haan om foto’s te maken.

Eigenlijk wel apart, De Haan is een best grijze vlek in de regio, terwijl ik er zat mensen ken en ze alleen als ik ze bij de dealer zie staan op de foto zet. Dus zaterdagmorgen met een bakje koffie begonnen en we mochten één van de nieuwe Next Gen R combi’s meenemen, wat bepaald geen straf was! Dit is de 111e auto waarmee ik in mijn fotocarriere mee geweest ben.

Na de polder ingeweest te zijn heb ik een poosje over het terrein gelopen en de rest er ook opgezet, tevens werden er nog wat schone auto’s even apart gezet op het terrein om op de foto te kunnen. Na nog een cola en een patatje ben ik naar huis gegaan en omdat het nog droog was even mijn 2e hobby, de Citta, even van stal gehaald voor de rest lekker weekend gehouden.


Zondag ben ook nog even op pad geweest en weer een leuke vangst qua materiaal op de foto kunnen zetten.


Tekst en foto’s Erwin Visser.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *