De Visser Type 4 van binnen bekeken

Mercedes-Benz E-klasse
In 2004 introduceerde Visser Carrosserie uit Leeuwarden een nieuwe ambulance op basis van de Mercedes-Benz E-klasse, de Type 4. Dit is de opvolger van de Type 3, die op een generatie E-klasse eerder baseerde. In het jaar dat ik bij Visser werkte is er één exemplaar gebouwd. Geweldig om een verlengd kaal chassis de werkplaats in te zien rollen, en die stukje bij beetje te zien groeien tot ambulance. Vooral het nobele handwerk van ‘Jan Plaat’ was ik erg van onder de indruk. Deze ambulance, die in februari 2008 af werd geleverd, is de laatste die Jan voor zijn pensioen gebouwd heeft. Ondanks dat ik maar magazijnknecht was, werd ik tochgevraagd om wat foto’s van de ambulance te maken voor de aflevering aan de RAVU. Het interesseert jullie waarschijnlijk niks, maar voor mij persoonlijkis deze blog leuke nostalgie. De Vito op de achtergrond was de auto waar ik voor Visser veel in reed, en de Rover was mijn privé-wagen in 2008. Mercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasse

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *