De nieuwe Actros (van binnen bekeken)

Mercedes-Benz Actros MP5
Een paar maanden terug werd de nieuwe Actros in Berlijn geïntroduceerd. Alle bijgaande foto’s zijn daar gemaakt. Tijdens de onthulling zelf hield ik een liveblog bij, waar nog meer foto’s te vinden zijn, als ook informatie over de truck. Deze fotoreeks kun je zien als een aanvulling daar op.
Mercedes-Benz Actros MP5Mercedes-Benz ArocsDe Mercedes-Benz Arocs heeft dezelfde vernieuwingskuur ondergaan.Mercedes-Benz Actros MP5Mercedes-Benz Actros MP5Krone opleggerOp de millimeter inparkeren dankzij de camera’s.Mercedes-Benz Actros MP5Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Actros MP5Mercedes-Benz Actros MP5Wat vroeger Antos heette luistert bij deze generatie ook gewoon naar de naam Actros.Mercedes-Benz Actros MP5Mercedes-Benz Actros MP5Mercedes-Benz Actros MP5Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Actros MP5Mercedes-Benz V-klasseSpotter gespot.Mercedes-Benz Actros MP5Mercedes-Benz Actros MP5Mercedes-Benz Actros MP5Mercedes-Benz Actros MP5Mercedes-Benz Actros MP5Dankzij de tekst op de zonneklep weet ook iedereen die niet afgestudeerd is in Actroskunde met welke cabinevariant je te maken hebt. Mercedes-Benz Actros MP5Mercedes-Benz Actros MP5Collega Tim de Jong demonstreert dat de Actros zelf kan rijden. Mercedes-Benz Actros MP5Mercedes-Benz Actros MP5Mercedes-Benz Actros MP5Mercedes-Benz Actros MP5

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *