Categories: bedrijfswagennieuws

IVECO is officieel transportpartner van Alfa Romeo Racing

IVECO is de officiële transportpartner van het Alfa Romeo Racing-team en heeft op 20 maart in Hinwil (Zwitserland) 12 Stralis trucks en een Daily bestelwagen overhandigd tijdens een ceremonie die werd bijgewoond door Axel Kruse, COO van Sauber Motorsport AG en Thomas Rücker, Business Director van IVECO Zwitserland.

De voertuigen zullen zorgen voor veilig en efficiënt transport van de uitrusting van het team naar alle Europese Formule 1 Grand Prix-locaties gedurende het seizoen. De bewezen staat van dienst van IVECO, de betrouwbaarheid in een breed scala van extreme omstandigheden, en hun uitzonderlijke brandstofefficiëntie en lage Total Cost of Ownership waren belangrijke factoren bij de keuze van Alfa Romeo Racing voor een transportpartner.

Thomas Rücker, Business Director van IVECO Zwitserland: “We zijn bijzonder trots op deze samenwerking met Alfa Romeo Racing. IVECO heeft een lange traditie van partnerschappen en participatie in de sportwereld, en de racerij in het bijzonder, zo nemen onze trucks deel aan de Dakar Rally en het FIA European Truck Racing Championship. We kijken uit naar het raceseizoen en wensen Alfa Romeo Racing veel succes”.

Frédéric Vasseur, Teambaas van Alfa Romeo Racing en CEO Sauber Motorsport AG voegde hieraan toe: “Het is een genoegen om IVECO te mogen verwelkomen bij Alfa Romeo Racing als onze officiële transportpartner. Het hebben van een betrouwbaar en veilig transportmiddel voor onze apparatuur is een essentieel aspect van onze logistieke activiteiten in de Formule 1. Met IVECO hebben we een ​​ervaren partner aan onze zijde en verheugen we ons op deze samenwerking”.

Alex Miedema

Recent Posts

De oogst van week 18 2021

Deze week lekker veel bijvangst van mijn bezoek aan Henkietoys, want als je in Oudehaske zit zijn Heerenveen en Joure…

5 uur ago

[video] Volvo L465 Kipper uit 1962 – Anne de Boer

"Dag Miedema, hier een foto van een Old-timer Volvo L465 Kipper uit 1962. Eigenaar bekend maar om reden van privacy…

16 uur ago

Tadaaa! Spaansen heeft haar eerste MAN TG3 afgeleverd gekregen

Eerder deze week heeft Bakkerij Pon een taart afgeleverd bij Spaansen in Winkel. Om dat te vieren hadden ze ook…

19 uur ago

De geweldig goed gevulde prijzenpot van de jubileumquiz!

Nog heel even en de jubileumquiz komt online. Maar wat kun je eigenlijk winnen? Dat staat hier onder! Er zijn…

1 dag ago

Nieuwe Tekno modellen week 18 2021

Vanaf vandaag zijn er weer een paar hele mooie nieuwe modellen te koop bij Tekno. Via tekno.nl zijn deze te…

2 dagen ago

Tweemotorige Opel C-Kadett als puller

Op het 14de Internationale Treffen Opel Power Nederland wat op 18 augustus 2007 te Sevenum georganiseerd werd, spotte ik deze…

2 dagen ago