[video] Borgward B555-K Kurzhauber prototype: slechts één gebouwd


Het komt niet vaak voor dat ik trucks zie die ik nog nooit eerder gezien heb, laat staan er nog nooit van gehoord. Voor de poort van Kippertreffen Geilenkirchen 2024 herkende ik niet direct wat er op een trailer voorbij kwam. Op het evenement zelf aangekomen kon ik het voertuig beter bestuderen, natuurlijk zag ik dat het een Borgward was, maar wat precies? Dat wist Aaldert Koster, ook aanwezig, gelukkig te vertellen, ook dankzij zijn reisgezel. Een uniek Borgward B555-K prototype! Kan ik allemaal informatie bij elkaar gaan zoeken en zo, maar het filmpje hierboven zegt denk ik genoeg. Als je daar niet genoeg aan hebt nog even verder klikken op YouTube, er staan meer filmpjes van dit in mijn ogen prachtige Kurzhauber truckje!
Mercedes-Benz SK 88
Borgward B555-K prototype
Borgward B555-K prototype
Borgward B555-K prototype
Borgward B555-K prototype
Borgward B555-K prototype

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *