[267 foto’s] Kippertreffen Geilenkirchen 2024

Na veel te lang afwezig was het kippertreffen in de groeve van Davids (stiekem veel dichter bij Übach-Palenberg dan Geilenkirchen) weer terug op 6 april 2024! Voor mij was het tien jaar geleden dat ik er was dus hoognodig weer tijd. Helaas heeft iemand een deuk in mijn auto gemaakt en ging mijn camera aan het begin van de dag. Maar de voertuigen zijn prachtig! Nadat ik weg was zag ik nog veel meer aankomen, en ik heb alles ook niet op de foto gekregen. Dan doen we het maar zo. Vlak voor het evenement heb ik nog even (deels samen met Martijn, Sonja en Maya) langs de weg gestaan om foto’s van de binnenkomende voertuigen te maken. Ook leuk!!


Als iemand weet wie de eigenaar van de witte Dacia naast me is, met HS (Heinsberg) kenteken, houd ik me van harte aanbevolen. Deze persoon heeft zijn deur dermate hard tegen mijn deur aangeramd dat er nu een deuk in zit. En er was toch echt genoeg ruimte, gezien ik met mijn dikke lijf met gemak uit kon stappen.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *