Paasbeste Actros voor Klomp

Mercedes-Benz Actros MP4Klomp Transport heeft onlangs haar 60 jarig bestaan gevierd. In die periode speelde ook de aanschaf van een nieuwe voorloopas trekker.
Mercedes-Benz Actros MP4
Uiteindelijk heeft Klomp Transport na jaren van afwezigheid weer gekozen voor een nieuwe Mercedes-Benz Actros 2548LS VLA 6×2/4. Het voertuig is onder andere voorzien van de Bigspace cabine, gestuurde voorloopas, versnellingsbak pto en een elektrische standairco. Hij is geleverd in de kenmerkende kleur Currygeel.
Mercedes-Benz Actros MP4
Het voertuig is door Mercedes-Benz dealer Wensink Harderwijk helemaal naar klantwens opgebouwd om zowel met de huidige als met de nieuw in bestelling staande Lako oplegger te kunnen rijden in dit speciale transport. Op Goede vrijdag werd de truck afgeleverd.
Mercedes-Benz Actros MP4
Al sinds 1958 verzorgt Klomp Transport BV in Nederland en de rest van Europa exceptionele Transporten en diensten, met in het bijzonder het transport van caravans, stacaravans, chalets en woonwagens.Mercedes-Benz LP

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *