[video] MAN TGA politietruck van binnen bekeken


[English text below] Onlangs is er een bijzondere truck bij Kleyn Trucks binnen gekomen. Een MAN TGA, die voorheen bij diverse hulpdiensten in Antwerpen dienst heeft gedaan. Eerst jaren lang als ‘Grote Interventie Wagen 43’ bij de brandweer, in zijn tweede leven werd hij bij de politie ingezet. Opvallend daarbij is dat hij niet de reguliere witte basiskleur met blauwe striping kreeg, maar dat de truck zwart gemaakt is. De truck staat te koop, meer informatie is hier te vinden.
MAN TGA
A special truck has recently arrived at Kleyn Trucks. A MAN TGA, which previously served at various emergency services in Antwerp. First years as “Big Intervention Vehicle 43” with the fire brigade, in his second life he was deployed with the police. It is striking that he did not get the regular white base color with blue striping, but that the truck was made black. The truck is for sale, more information can be found here.
MAN TGAMAN TGAMAN TGAMAN TGAMAN TGAMAN TGAMAN TGAMAN TGAMAN TGAMAN TGAMAN TGAMAN TGAMAN TGAMAN TGAMAN TGAMAN TGAMAN TGAMAN TGAMAN TGAMAN TGAMAN TGAMAN TGAMAN TGAMAN TGA
Bewijsmateriaal dat het vroeger een brandweerwagen was / Proof that it used to be a fire truck:

©Marco Hoope

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *